Tips til festivaler!

I denne artikkelen skal vi snakke om festivaler. For det første skal vi kjapt gå over hva en festival egentlig er, og her skal vi snakke mest om musikkfestivaler. Det finnes mange forskjellige typer som vi skal nevne, men vi skal diskutere de som dreier seg om musikk. Til slutt skal vi gå over noen tips som du kanskje bør ta i betraktning – før du bestemmer deg for å dra på en av disse arrangementene.

[IMAGE=cErKBlb7h7TB.jpeg]

Festivaler

[IMAGE=cBP4nbc7g2bq.jpeg]

En festival er en sammenkomst hvor en større gruppe mennesker samles for å feire en eller annen felles interesse som de har til felles. Dette kan være en eldgammel tradisjon, eller entusiasme for musikk.

[IMAGE=c593MVfybGI1.jpeg]

Det kan finnes festivaler for film, øl, kultur og kunst. Dersom folk synes noe er interessant, kan du forvente at det finnes en festival for det!

De festivalene vi skal snakke mest om er altså musikkfestivaler. I Norge har vi veldig mange forskjellige musikkfestivaler. En av de mest kjente er kanskje Øyafestivalen, og det er veldig mange kjente artister som kommer hit. De som har vært der hittil, har for eksempel vært slike artister som Kanye West, Kendrick Lamar og Pulp.

En musikkfestival er som en slags stor konsert hvor det kommer mange flere artister, og der det spilles mange konserter over flere dager.

Tips til festivaler

Det første tipset du bør huske på dersom du skal bestemme deg for å dra på en festival, er at du rett og slett må bestille alle billetter i god tid i forveien. Spesielt dersom du skal dra til en festival som er veldig kjent. Desto mer populær festivalen er, desto mer etterspørsel kommer det til å være for en plass blant publikum.

I tillegg må du huske å kle deg til det du skal gjøre. Dersom du skal løpe rundt på en festival i flere dager kan det hende at du bør investere i noen klær som er behagelige. Du kan for eksempel skaffe deg gode og komfortable Nike sko, som kan tillate deg å gjøre dette samtidig som at det ser bra ut.

Du bør også huske å planlegge reisen din veldig nøye, og være klar over hvilket hotell du skal bo på. Dersom du ikke skal bo på et hotell, men for eksempel i et telt, bør du huske på nøyaktig hvor det ligger. Du må også huske å drikke masse vann på festivalen. Som oftest er det veldig mye alkohol involvert, så det kan være greit å holde seg i nærheten av vennene dine.

Husk også å være klar i noen dager før du skal dra ut, det siste du vil er å ødelegge turen gjennom unødvendig stress som er relatert til avreise. Du vil helst begynne festen med en gang du forlater døren!