Tre essensielle ting å ha med på musikkfestival

Musikkfestivaler er en fantastisk måte å tilbringe tid på å henge med vennene dine, og kanskje til og med utforske en ny del av landet, for å ikke si en ny del av verden! Festivaler kommer i alle former og størrelser, med musikk av alle typer. Alt fra rock og pop til hiphop, jazz, og EDM er mulig å oppdrive i løpet av en norsk festivalsommer. Men før man tar turen til en musikkfestival, kan det være lurt å være litt forberedt, og ha med seg følgende for å gjøre musikkopplevelsen bedre:

1. Komfortable sko

De fleste festivaler krever mye ståing, gåing og dansing! Sørg for å ha på deg et superkomfortabelt par sko som du ikke har noe imot å ødelegge, slik at du kan danse, uten at føttene dine tar livet av deg. Det er heller ikke uvanlig at andre festivaldeltakere trør på skoene dine i kampens hete, eller at man får sølt drikke på dem, derfor er det lurt å ha på seg sko man ikke er redd for å ødelegge.

2. Powerbank

Det som regel ikke et flust av lademuligheter på musikkfestivaler, og de ladestasjonene som finnes er ofte fullpakket. Og under festivaler blir det ofte til at man knipser en del bilder, og gjerne tar opp noen videosnutter av favorittartisten, noe som igjen fører til at batteri på mobiltelefonen eller kameraet fortere går tomt. Derfor er det helt essensielt å ha med en powerbank fra https://estore.no/

3. Våtservietter.

Våtservietter burde være en selvfølge å ta med på festival. Spesielt hvis det er snakk om en festival hvor du skal overnatte i telt, og du ikke har lett tilgang til dusj. Uansett er det greit med våtservietter i løpet av en dag med fest, dans og svette i den varme solen. Våtservietter er ideelle når du trenger å freshe deg opp litt, og de tar heller ikke mye plass!