Rock Am Ring – fartsfylt rockefestival

Rock Am Ring er en tysk rockefestival som har eksistert i over 35 år. Grunnen til at den er en fartsfylt festival, er at den avholdes på den legendariske racingbanen Nürburgring. Her settes fartsrekorder og banerekorder om en annen. Men stedet er altså åstedet for hardtslående metall.

Grunnen til at festivalen har nådd så store høyder, er blant annet at selv privatpersoner kan teste banen med sine biler. Derfor kan man slå to fluer i en smekk, i mekka for metall og fart. Har du en veteran i garasjen, kan du bare begynne å skru bil.

Velg tapet for stua

Men holder du deg hjemme av ulike grunner kan du sørge for å få litt av den ekte følelsen av Rock Am Ring. Enten du velger tapeter stue med racingbiler eller rockeband. Det er kanskje ikke hva den gjengse familie ville ha valgt i stua, men for all del. Mellom de fire veggene kan man innrede slik man selv vil.

Drøm om Rock Am Ring på Nürburgring!

Store artister på Rock Am Ring

Siden 1985 har rockeband av stort kaliber spilt. Det første året spilte artister som Joe Cocker og Cris De Burgh. I 2007 hadde festivalen over 150.000 tilskuere. Årets utgave hadde over 200 band og artister, slik som Billy Talent og Korn. Disse spilte også i 2019, festivalens hittil siste utgave.

Andre kjente artister og band:

  • Deftones
  • Slayer
  • Amon Amarth
  • Lamb of God

Drømme om fart og metall

Det er i stua du oppholder deg mest. Ser fartsfylte filmer og konsertopptak. Vi drømmer alle om å komme til Nürburgring, enten for å teste motorkreftene eller headbange til rock. Bruk tiden i uvisse til å innrede stua på nytt. Legg på ny tapet med motivene bil og rock. Neste anledning blir til sommeren.

Ringen er sluttet

Vreng opp volumet og hold takten til Five Finger Death Punch sine slagere. Eller kjenn frysningene av Muse sine symfoniske metallhymner. Uansett, velg fart og metall, det er i stua og på festival livet er best!