Hvordan gjøre seg klar til en festival?

Coachella er en av de største musikkfestivalene i verden, og da trenger man et unikt antrekk. Noe av det første du må gjøre er å undersøke og planlegge hva du vil ha på deg. Det er også viktig at du tenker over at det ikke bare skal være behagelige klær, men også passende. Her har du noen viktige stil tips for hvordan du kan kle deg på festivaler.

Behagelig fottøy

Du kommer nok til å være på beina meste parten av dagen og kommer til å gå mye. Derfor er det lurt å ha på seg et godt fottøy. Derfor burde du bruke sandaler som er flate, Nikes eller ankelstøvler med tykk stablet hæl.

Solkrem

Er du på en ute festival, er det viktig å bruke solkrem! Det er viktig å smøre seg godt inn før man drar ut til en festival og gjerne flere ganger om dagen om du har muligheten. Ellers vil du ende opp som en knærs rød tomat, og det er ikke akkurat like behagelig.

Sekk

Noe som kan være greit er å ta med seg en sekk eller noe lignende for å oppbevare ting i som for eksempel flasker, solkrem og andre lignende ting. Du ender alltid opp med å bære på noe og det blir til slutt slitsomt, og derfor er det lurt å ta med seg en sekk. I hvert fall hvis du har flere små ting. Du kan også ta i bruk en fanny pack om du har det. Hvor du kan legge fra deg små ting som telefon, lommebok, solbriller osv.

Klær

Når det kommer til klær så er det egentlig bare å eksperimentere fritt rundt. Du kan for eksempel ha på deg en svart bikinitopp, shorts og en rutete skjorte eller kanskje du vil gå med atletisk leggings og en valgfri topp. Noe som er ganske sikkert er hva du ikke skal ha på deg når du først skal på en festival er blant annet stramme bukser, jumpsuits og flip-flops. Et lite ekstra tips er at det kan alltids være lurt å ta med et par solbriller.