Finn festivaler i din hjemby

Det er overraskende mange festivaler som arrangeres hvert eneste år i din hjemby uten at du legger merke til dem. Er ikke det ganske rart å tenke på? I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på hvordan du kan finne ut mer om festivalene som foregår rundt deg!

Sjekk Facebook

Det å følge med på hva slags arrangementer og festivaler dine venner skal på, sparer deg masse tid. Noe som også er greit med Facebook er at de fleste arenaer og plasser der festivaler skjer, har en oppdatert liste over hva som skjer. Noe du også kan søke på er for eksempel hva skjer i Bergen og få en oversikt der. Du kan jo bytte ut byen Bergen med byen der du bor.

Sjekk plakater

Når du er ute og går i hjembyen din vil du ofte se en rekke plakater rundt omkring. Hvorfor ikke ta en ekstra titt på disse når du er ute på vift for å se om det er noe du er interessert i? Mange tenker at det bare er musikk som gjør at det er en festival, men det finnes SÅ MANGE festivaler der ute som du kan besøke. Noe vi tenker at kan være relevant for deg er kanskje litteraturfestivaler, ølfestivaler, filmfestivaler etc. Det finnes også mer moderne festivaler som fokuserer på data og IT. Det som er så spennende er at det finnes noe for alle.

Ikke vær redd for å prøve noe nytt. Vi anbefaler deg også å melde deg frivillig på ulike festivaler, kanskje du finner ut at det finnes en festival som passer dine interesser perfekt? Det er jo sånn at man må utvide og oppdatere nettverket sitt så ofte man kan. Det er noe vi synes er viktig i alle fall. Eller hva mener du?