Tips til festivalfrisyrer

Koronapandemien har gjort fremtiden uforutsigbar, og derfor er det vanskelig å si om det blir noen festivaler i sommer. Når det blir tid for festival igjen, skal vi kose oss og ha det gøyere en noen gang. Ikke minst vil vi sette ekstra stor pris på en slik opplevelse, etter en lang tid med sosial distansering. Hva med å finne inspirasjon til festivalantrekk og frisyrer allerede nå?

En perfekt anledning til å prøve noe nytt

Få ting er som stemningen på en festival. Dundrende musikk, glade mennesker, og du kan leke deg med klær og annen styling. Håret er ikke et unntak. Har du noen gang hatt lyst til å farge det i en unaturlig farge, eksperimentere med barbermaskinen eller lage kompliserte fletter, er dette den perfekte anledningen.

Er du ikke fornøyd med hårmanken din?

Før vi tipser om festivalfrisyrer, vil vi vie litt oppmerksomhet til dem som føler seg utilpass på grunn av hårtap. Husk at du kan ta på deg en hatt, og at hårkompleksene dine ikke nødvendigvis påvirker hvordan andre oppfatter deg. Kanskje du til og med er en som kler å være glattbarbert på hodet? Er du derimot en som føler deg usikker på grunn av hårtap, og ønsker å gjøre noe med det før sommeren, har du enda litt tid på deg. Dette er et vanlig problem, både blant menn og kvinner. Det kan skyldes mange forskjellige faktorer. Ofte er tidlig hårtap genetisk betinget, men det kan også skyldes ekstern påvirkning. For eksempel har noen koronapasienter opplevd vedvarende hårtap, og stress kan også føre til at du mister mer hår enn vanlig. Ved varig hårtap kan man alltids prøve seg på hårtransplantasjon, dersom hårtapet plager deg. Spesielt dersom det går utover livskvaliteten din, og gjør deg usikker i hverdagen. Vi anbefaler å titte innom https://nordichair.com/no/hartransplantasjon/ for å lære mer om denne behandlingen. Les deg opp og se om dette kan være løsningen for deg.

Fem tips til festivalfrisyrer

Er du klar for å gjøre noe halvsprøtt med håret ditt? Du trenger ikke være redd for å ta plass eller skille deg ut, dette er en del av festivalmoten. Her er noen tips:

  • Ønsker du å farge håret i en vill farge, som for eksempel lilla? For å få et godt resultat, bør håret ditt være ganske lyst og ha en jevn fargetone. Gå for en farge som kan vaskes lett ut, slik at du kan prøve deg frem.
  • Ha håret løst med en selvlaget blomsterkrans, for å få en enkel frisyre med hippiepreg.
  • Eksperimenter med avanserte fletter, eller lag småfletter festet med fargerike gummistrikk og ha resten av håret løst.
  • Er du mann eller kvinne med barbert hode, kan du prøve deg på å lage mønster med barbermaskinen i hårstubbene. Dette gir en kjempekul og annerledes effekt! Gå til en frisør, hvis du ikke er komfortabel med å prøve selv.