Nederlandske festivaler

Vi bor i en verden full av opplevelser, så hvorfor ikke få mest mulig ut av det? Kjenner du kanskje på at det er på tide med å utforske nye europeiske festivaler? Da kan det nevnes å sjekke ut hva de har å tilby i flotteste Nederland! Nederland er et ganske så spennende land med flere flotte festivaler å utforske. Her skal vi nevne et par av festivalene som du kan finne mer ut om. Dersom du planlegger en tur til Nederland er det verdt å sjekke ut refinansiering, slik at du får bedre oversikt over økonomien før du drar på festival. Du kan da samle lånene i et nytt og større lånetilbud, som flere gjerne foretrekker det. Meningen er å få mindre långivere å forholde deg til, lavere kostnader og god oversikt. Ved å dra på flere festivaler, skal det ikke mye til før forbruket er større enn det du tjener.

Best Kept Secret

Første festival på listen er Best Kept Secret festivalen i Nederland. Festivalen foregår på en flott og naturskjønn innsjø ved vakre strender og grønne enger i Hilvarenbeek. Denne festivalen har holdt seg gående helt siden 2013, og fått et godt rykte på seg for å ha flere spennende artister på programmet. Festivalen har underholdt over 15,000 mennesker på hver av de tre dagene som festivalen har foregått. Disse tallene kan neppe slå feil på hvor bra festivalen er. Både nye og gamle fjes dukker opp hvert år. På neste års program står blant annet The Strokes og Mura Masa på lista.

Zwarte Cross

Neste festival på listen er selveste Zwarte Cross ved Lichtenvoorde. Festivalen skal være blant Nederlands størst betalte arrangement med det største motorarrangementet på programmet. Deres slagord er “ingenting er umulig” hvor festivalen er en blanding av eksentrisk musikk, motorcross, teater, stunt og komedie. Dette er for å kubbe skape en unik begivenhet for alle og festivalen ønsker dermed alle velkommen. Dersom du ønsker å oppleve en litt annerledes festival, så har du kommet riktig! På programmet har de hatt artister som Dropkick Murphys.

Mysteryland

Mysteryland er en festival som har foregått siden 1993. Festivalen var den første i sitt slag som tilbydde dans og elektronisk musikk. Helt siden oppstarten har festivalen flyttet over hele landet, men holdes tradisjonelt sett i slutten av august i Haarlemmermeer siden 2003. Mysteryland har hatt verdens største DJ-artister på scenen og har utvidet seg til en tredagers festival med mulighet for camping. DJ-er som har gjestet programmet er DJ Snake og Armin van Buuren.

Amsterdam Dance Event (ADE)

Føler du for å dra på en dansefestival, så er det verdt å sjekke ut Amsterdam Dance Event (ADE). Hele Nederlands hovedstaten transformeres til en het elektronisk musikksone med konserter, fester, workshop og industrielle arrangementer i hele byen. Hvert år så tiltrekker festival tusenvis av besøkende til den historiske byen med folk fra hele verden som har sansen for de samme ting. DJ-er som har gjestet programmet er Paul Van Dyk.