Når du planlegger din egen festival, ikke glem bluetooth hodetelefoner!

Har du tilgang på litt land (helst litt langt fra folk) så kan du jo arrangere din egen festival. Kanskje dette er en idé du kan utføre neste sommer?

Å arrangere festival er populært!

Det å arrangere festival er utrolig populært og det er noe vi anbefaler at du prøver minst en gang i livet. Du kan for eksempel prøve deg på å arrangere en musikkfestival i anledning din 30 årsdag eller din 50 årsdag. Du finner uansett mange tips til hvordan du kan arrangere det på best mulig måte. Det finnes en rekke flk som allerede har gjort det og som står klar med sin kunnskap.

Hva skal temaet være?

Dette er det store spørsmålet. Hvem skal spille og hva skal temaet være? Det å være litt nytenkende kan være gøy, men gir ikke alltid nødvendigvis de aller beste resultatene. Derfor kan det være lurt å se hva folk har gjort før, for å så hente inspirasjon fra dette. Hvis du skal feire din egen bursdag så kan det jo også være en idé å få noen andre til å arrangere det for deg?

Festival med hodetelefoner

Noe som er ganske spennende og som mange har prøvd seg på er festival med hodetelefoner. Noen kaller det også for stille rave. Dette går ut på at du har et par hodetelefoner, det kan gjerne være typ bluetooth hodetelefoner som kan brukes. Deretter spilles den samme musikken i alle hodetelefonene. Dette gjør det ganske rart å se på, men opplevelsen i seg selv er virkelig verdt det. Vi anbefaler deg å sjekke ut videoer fra stille disco/silent disco. Kanskje det er noe for deg?

Noe som er sikkert er at det å arrangere sin egen festival er utrolig gøy og ikke minst givende. Det gir deg muligheten til å samle alle menneskene du liker og er glad i. Du får også muligheten til å støtte oppom det lokale næringslivet, ettersom du garantert kommer til å drive litt ekstra penger inn i lokal mat og drikke.

Hva venter du på? Vi er sikre på at du har skikkelig lyst til å starte din egen festival, uansett om det er en gang eller mange ganger! Vi ønsker deg lykke til på veien, du kommer til å gjøre det bra!