Festivalsommer

Sommeren nærmer seg, og det er mye å glede seg til. Det blir ikke mange utenlandsturer i år, og det åpner for nye idéer for morsomme turer innad i landet. Det er en enorm etterspørsel etter campingvogner og bobiler, og turistforeningen melder om mange forespørsler til bookinger av hyttene i fjellet. Det kan bli trangt på campingplasser og hoteller langs kysten denne sommeren. Hvilke andre feriemuligheter kan vi benytte oss av?

Inspirasjon til ferien

En bilferie er en av de beste måtene og bruke ferieukene på. Ved å feriere i egen bil har man total frihet til å bestemme hvilke steder man vil besøke – og hvor mange dager man vil tilbringe på hvert sted. Det gir også mulighet til å være impulsiv, og stoppe der man ønsker, og endre planer underveis. Før du drar ut på veien, må du ha det nødvendige med deg, som Evofilm for å holde på en behagelig temperatur i bilen når sola står på glasset. Underholdning langs veien er også viktig, og lydbøker og musikk gjør kjøringen mye bedre.

Utkikkspunkter og naturperler er vi godt kjent med allerede, så hvilke andre mål kan en bilferie inneholde? Det arrangeres festivaler for et bredt spekter av musikksjangre, fra folkemusikk til metall. Det skjer mye på sommeren inn i musikk- og kulturlivet, og ved å reise i egen bil kan man komme til flere festivaler i alle landsdeler.