Sweden Rock Festival

Det finnes en rekke festivaler som arrangeres over hele verden, men i denne artikkelen skal vi fokusere på en av Sveriges største festivaler, nemlig Sweden Rock Festival.

Hvor holder den til?

Festivalen arrangeres i Norje i Sölvesborg hvert eneste år siden 1998. Dette er en festival som virkelig får folk fra hele Norden til å komme på besøk. Selve stedet har bare 657 innbyggere, men festivalen tiltrekker hele 35 000 besøkende hvert eneste år. Tenk for en stor befolkningsvekst!

Hvordan komme seg til festivalen?

Det letteste er nok å kjøre. Det er jo ikke mye offentlig transport som går til Norje fra Norge. Heldigvis har du jo muligheten til å ta et billig forbrukslån for å kjøpe deg en bil som du kanskje til og med kan sove i på festivalen? Det er jo å leve festivallivet til det fulle! Det er jo også alltid ideelt å vite hva det er du bør ta med deg på festival!

Når man drar på festival er det faktisk overraskende mange ting du trenger å ta stilling til. Vi anbefaler absolutt at du setter deg inn i ting før du drar ned!

Hvem spiller på festivalen?

Hvert år er line-upen forskjellig. Det er jo en rekke spennende band innenfor sjangeren hard-rock og rock som pleier å spille på Sweden Rock Festival. Her kan du regne med å se spennende band som Kiss, Judas Priest og Iron Maiden.

Det som er så gøy med å dra på festival er at du også kan oppleve masse band du ikke en gang visste at du likte. Det å dra på festival er absolutt en magisk opplevelse som du ikke kommer til å angre på!