Palmesus

Er du glad i strandliv, men også i utrolig god musikk? Da er det til Kristiansand, nærmere bestemt Palmesus du bør dra. I denne artikkelen skal vi gå nærmere inn på strandfesten som finner sted hvert eneste år i Sørlandets hovedstad.

Hva skal jeg ta med?

Det å dra på en festival som holder til på en strand kan være ganske nytt for mange. Derfor anbefaler vi deg å ta med deg MASSE solkrem og tøy som er varmt. Du bør også selvsagt ta med deg badetøy, for her blir det nok masse tid til en dukkert eller to!

Det kan være lurt å skaffe deg et vanntett deksel til din iphone 11 for denne festen holder til på stranden. Det er nok det aller lureste du kan gjøre!

Hva kan du forvente av denne festivalen?

Dette er en festival som har holdt på lenge. Palmesus lover å gi deg en fest du aldri kommer til å glemme. Bare se rundt på siden deres og se de fantastiske bildene. Du kommer garantert til å falle for stemningen der.

Det som er så spennende er at Palmesus er en festival som tradisjonelt sett har en ganske variert line-up. Det som er ganske gøy også er at festivalen blir solgt ut lenge før disse artistene blir annonsert, så du bør nok hoppe i det og bestille en billett så fort de legges ut. Dette fordi det er en såpass populær festival at billettene bare fyker unna.

Hvem drar på Palmesus?

Det er mest unge folk som drar på festivalen. Det er populært fra 18 år og oppover. Du finner folk fra hele landet og faktisk folk som har dratt fra utlandet for å oppleve Norges største strandfest.

Hvorfor bør du dra?

Fordi dette er en utrolig unik festival som har skapt seg et godt renome i Norge. Du får garantert en opplevelse du aldri vil glemme. Musikken, atmosfæren og hvor festivalen finner sted er i en utrolig harmoni som du ikke finner noe annet sted. Bare spør mennesker som har vært på festivalen før. De elsker det og drar igjen og igjen. Det er en grunn til at dette er en festival som har vært mer populær hvert eneste år siden oppstart!