Antrekk på festival

Hvert år kan du lese om «årets festivalmote» i diverse magasiner, aviser og blogger. Hva er det som gjør akkurat festivalmoten så interessant? Og hva bør du egentlig kle deg i når du skal på festival? Du må kle deg etter vær og vind selvsagt, men samtidig har de fleste et ønske om å se bra ut. Klærne du har på deg skal i tillegg gi deg stor bevegelsesfrihet og være behagelige å gå i. Du skal jo tross alt være på festivalen i mange timer, og det er ikke helt usannsynlig at du skal danse underveis – i hvert fall om du er på en musikkfestival.

Fenomenet festivalmote

Du ser det overalt – magasiner, aviser og blogger som

MinMote holder deg oppdatert på årets festivalmote. Hvorfor er vi så fascinert av nettopp festivalantrekk, og hvorfor har nettopp disse antrekkene en tendens til å være ekstra kule? Sannsynligvis er svaret at vi på festival tillater oss å eksperimentere ettersom settingen er litt annerledes enn ellers i hverdagen. Dessuten ønsker mange å se best mulig ut på festival, ettersom dette er kjent for å være et sted der mange «kule» mennesker samles. I tillegg har festivalmoten en tendens til å være ganske «laid back», noe som bare gjør den enda mer attraktiv!

Tenk praktisk

Noe av det viktigste å tenke på når du skal på festival, er som sagt komfort. Husk at det blir mye trasking og kanskje dansing på festivalområdet, noe som betyr at klærne du går i ikke må være for stramme eller ubehagelige. Sørg også for at du har på deg sko som tåler litt gjørme – spesielt om festivalen er på et område med gress.