Festivaler

I denne artikkelen skal vi snakke om festivaler og hva det er som gjør dem så veldig spennende å besøke. Vi skal også poengtere at man kan ha sine egne festivaler og tradisjoner dersom man er interessert i å starte noe eget. Det er lettere enn man skulle tro, men det er vanskeligere å faktisk bli kjent. La oss begynne å se på noen av de mer kjente festivalene i verden!

[IMAGE=bSepIGfe6fWt.jpg]

Kjente festivaler

En av de mest kjente festivalene i verden er kanskje Full Moon festivalen i Thailand. Denne festivalen oppstår også mye oftere enn andre festivaler. Her er det full fest og guffe hver gang fullmånen er i himmelen.

Du har sikkert også hørt om Burning Man i USA? Dette er en veldig spennende og kaotisk festival, og den er anerkjent i hele verden som noe for seg selv. På disse festivalene kan man forvente flere tusen mennesker med et åpent sinn, masse alkohol og antakeligvis noen psykedeliske stoffer som kan la deg utforske andre dimensjoner i ditt eget sinn.

Vi har også en god del spennende musikkfestivaler i Norge som man definitivt bør sjekke ut. Som du ser fra denne lenken så kan det virke som om Øya-festivalen er det beste valget. Dersom du aldri har vært på slike festivaler så kan du altså begynne der.

Egen festival

Det finnes mange festivaler som starter opp til ethvert tidspunkt, men det er sjeldent at de faktisk blir en tradisjon som folk godtar i lengden. Det er veldig mange forskjellige ting du trenger, men det spørs jo selvsagt hvilken type festival du vil lage. Uansett så kommer du til å trenge å bygge om et område hvor alle menneskene skal være, dersom du skal ha en musikkfestival trenger du også en scene. I dette tilfellet kan du skaffe deg alt du trenger hos byggmax for å sørge for at kvaliteten på det du bygger er godt nok.

Etter at du har planlagt dette så trenger du også mat og drikke, og tillatelsen til å selge disse tingene dersom du har lyst til å gjøre det. Dette kan være en tidskrevende prosess, men trenger ikke å være det dersom du vet hva du driver med. Til syvende og sist er det antall mennesker som kommer og trives på festivalen din som avgjør om den er vellykket eller ikke. Derfor må du tilby en opplevelse som du vet at folk vil være involverte i.

Alt dette krever mye planlegging, og det kreves også at du reklamerer og kringkaster for festivalen din til så mange som mulig. Folk må vite når den er, hva den dreier seg og hvor mange som kommer. Dersom du satser på en musikkfestival må du også ha noen band som kan spille, desto mer kjente de er, desto bedre. Lykke til!