Festivaler

I denne artikkelen skal vi snakke om festivaler, og det første vi skal begynne med er å definere hva en festival egentlig er for noe. Etter dette skal vi gi noen eksempel på forskjellige typer festivaler, og vi skal i all hovedsak fokusere litt mer på festivaler som er relevante for underholdning. Det vil altså i dette tilfellet si musikk- og filmfestivaler.

[IMAGE=enZKwGbFE7t4.jpeg]

Hva er en festival?

En festival er jo egentlig ikke noe annet en samling av mennesker som møter opp på samme plass for å feire en eller annen ting som de alle har til felles. Dersom du for eksempel vil feire musikk, så kan du skaffe deg billetter til hvilken som helst tilgjengelig festival nå.

Husk også at dersom du skal dra på slike festivaler så er det ikke alltid at det er tilgjengelig med soveplasser i nærområdet. Dersom du heller vil komme kjørende med en bobil for eksempel så kan det anbefales å investere i et minikjøleskap for å kunne lagre mat og drikke der.

Musikkfestivaler

Grunnen til at vi gir slike tips er fordi disse festivalen ofte kan vare i flere dager, og det som oftest skjer er at man kan ende opp med å bli veldig sliten med tanke på all festingen som man gjør på slike arrangementer. Noen av disse festivalene kan vare i flere uker også. Derfor er det ekstra viktig at du skaffer de en plass å bo, og holder deg hydrert og spiser ting med næring.

En festival som dette er egentlig oftest bare veldig mange konserter som er satt opp like etter hverandre, og antallet besøkende er oftest et tegn på hvor god festivalen er. De beste festivalene har også ting på siden av musikken som kan fungere som en slags attraksjon for gjestene.

Filmfestivaler

Det finnes også andre typer festivaler hvor man faktisk ikke nødvendigvis trenger å drikke altfor mye alkohol og feste fritt med musikken som brøler over deg. Det finnes også mer rolige festivaler hvor man i stedet fokuserer på hva filmen kan være med å tilby denne verdenen som vi lever i. Film er et slags media som kan hjelpe oss med å lære forskjellige ting, selv om de er mant fram fra fantasien til noen andre.

Disse festivalene er oftest satt opp får å vise frem filmer som er nylig kommet ut. Her kan både kritikere og filmelskere samle seg sammen for å se på disse filmene og rett og slett dømme dem sammen. De kan også nytes av folk som ikke nødvendigvis er veldig interesserte i å bryte en film ned i små biter for å kritisere dem, men som heller liker å bare oppleve nye ting. Oftest så blir de viktigste festivalene pakket opp av folk som er relevante for produksjonen.